menu-button

Specialized Chemical Distributor

Contact usGET IN TOUCH WITH US

medewerkster crediteuren administratie

Vacancies

Medewerk(st)er Crediteuren AdministratieWij zoeken een Medewerk(st)er Crediteuren Administratie.

Functie omschrijving:
ECEM een internationale handels onderneming in the chemie zoekt een medewerk(st)er crediteuren administratie. Als medewerker crediteuren ben je de vraagbaak voor het team crediteuren en aanspreekpunt voor de organisatie met betrekking tot de verwerking van de kosten /goederen facturen. Ook ben je mede verantwoordelijk voor de tijdige betaling van facturen. De functie is bij uitstek geschikt voor een beginnend MBO'er die ervaring wil opdoen in het administratieve werkveld.

ECEM European chemical marketing is een vooraanstaande distributeur die wereldwijd vele duizenden tonnen, voornamelijk gevaarlijke, grondstoffen voor de chemische industrie verkoopt. We houden eigen voorraden aan, welke door ons geïmporteerd en geëxporteerd worden. Een uitdagende werkomgeving voor een talentvolle en leergierige MBO'er als Medewerker crediteuren.

Je wordt lid van een team van circa 10 collega's die de administratie voert. Je bent zowel analytisch (staat boven het proces, op afstand) maar tegelijkertijd ook een teamspeler in de zin dat je in staat bent het gedrag te beïnvloeden van leveranciers en collega's. De ideale kandidaat heeft een goed gevoel voor prioritering van werkzaamheden in het proces en kan daarbij de balans tussen snelheid van korte termijn oplossing en de structurele oplossing goed bewaken.

Ben jij accuraat, leergierig en georganiseerd? Dan is dit de baan voor jou!

Jouw kwaliteiten:
  • Afgeronde MBO 4 bedrijfsadministratie opleiding.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.
  • Daarnaast ben je communicatief, servicegericht en een teamplayer.
  • Ervaring met Exact Globe is een vereiste.

Ons aanbod:
Wij bieden je een leuke baan waarbij je ook contact houdt met je collega’s op de verschillende afdelingen maar ook met onze (internationale) klanten en leveranciers.

Georganiseerd en accuraat werken is aan de orde van de dag.

Bedrijfsprofiel:
ECEM is al meer dan jaar een vooraanstaande internationale gespecialiseerde distributeur van chemische producten voor onder andere de coatings industrie. Wij zijn een financieel zeer gezonde prive onderneming met een zeer goede reputatie. Onze fuctie als dynamische speler in de markt is zorgen voor concurrerende en betrouwbare leveranties aan multinationals wereld wijd.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en we hebben filialen in Japan, Verenigd Koninkrijk, Brazilië en USA van waaruit we wereldwijd onze klanten bedienen.

Wij zijn door een vooraanstaand vakblad in onze branche gekwalificeerd als Europeese de nummer 26 en wereldwijd nummer 54 grootste distributeur.

Bedrijfscultuur:
Wij zijn een erg informele organisatie met platte organisatie struktuur en een enthousiast gemotiveerd en betrokken team. Binnen ECEM Amsterdam werken ca. 40 personeelsleden op verschillende vakgebieden zoals verkoop, inkoop, logistiek, IT en administratie.

Solliciteren:
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag uw sollicitatie met uw uitgebreide CV.

Contactgegevens:
ECEM European Chemical Marketing B.V.
Hogehilweg 18
1101 CD Amsterdam Zuidoost

T.a.v. Dhr. L. Geluk
Tel: 020 3128.200
vacatures@ecem.com

Follow us now through our LinkedIn Company Page

We have our own LinkedIn Company Page where we also try to place regular postings. Should you wish to read more about our company and receive regular news items, please follow us by clicking

Call us

+31 (0)20 3128.200

How can we help?

Get in touch
We are a specialized international distributors of a wide range of Acrylic, Methacrylic and Hydroxy monomers as well as complementary specialties.
Hogehilweg 18
Amsterdam
Zuidoost
1101 CD
The Netherlands
VAT No.NL006044840B01 | Business hours are